5 jarig jubileum

Het aftellen is begonnen, want in 2014 begint officieel alweer het 5e verenigingsjaar voor klimvereniging Friends and Nuts! Zoals de meeste van jullie weten, zijn we op 1 juli 2010 officieel van start gegaan als klimvereniging door het huurcontract te ondertekenen bij La Vita Sana Healthclub. Maar als vereniging klimmen we al vanaf 1 februari 2010 in de klimhal van La Vita Sana. Komend jaar is dan ook de aanloop naar ons houten jubileum, naar ons eerste lustrum.

Wij willen dit natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en zullen hier in de loop van 2014 de nodige aandacht aan besteden. Zo zullen er verschillende evenementen worden georganiseerd, die in het teken staan van ons komende jubileum. Het eerste kwartaal van 2014 ziet er als volgt uit:

 

Januari • Nachtklimmen
We beginnen het nieuwe jaar meteen met een avond Nachtklimmen en wel op zaterdag 18 januari van 19:00u tot 0:00u. De inschrijving opent over een week op 18 december 2013 en is niet alleen voor leden van klimvereniging Friends and Nuts, maar ook voor klimmers uit de regio. Voorwaarde is wel dat je aantoonbaar zelfstandig kunt zekeren. Meer informatie hierover volgt snel, dus houdt de website goed in de gaten.

Februari • Dust
De datum voor Dust is ook al bekend en valt op 1 februari 2014. Dust is een initiatief van Monk Bouldergym in Eindhoven en is een open boulderwedstrijd die inmiddels uitgegroeid is tot een van de bekendste boulderwedstrijden van ons land. Klimvereniging Friends and Nuts doet er ieder jaar aan mee en komend jaar willen we dan ook met een grotere groep als voorgaande jaren meedoen. We houden je op de hoogte, want er zijn maar 250 plekken beschikbaar en op = op.

Maart  Clubkampioenschappen
In maart organiseert klimvereniging Friends and Nuts haar eerste echte clubkampioenschappen. Het wedstrijdformat is zodanig opgemaakt, dat ieder lid evenveel kans maakt om in de prijzen te vallen. Hier zullen we jullie op een later tijdstip meer over vertellen.

April  Boulderweek Fontainebleau
In week 17 van 2014 staat er een week boulderen op het menu. We zakken af naar het zuiden en gaan een aantal dagen knallen in het bouldermekka van Frankrijk, Fontainebleau. Ook dit staat in het teken van ons 5 jarig jubileum. We gaan dan ook met minstens 5 leden, klimmen dagelijks minstens 5 boulders, van minimaal niveau 5 en blijven minstens 5 dagen. Iedereen is welkom.