Clubkampioenschappen 2014

Op zaterdag 29 maart 2014 houdt klimvereniging Friends and Nuts haar eerste clubkampioenschappen in samenwerking met I-Vy Climbing in Sittard. Er geldt een open wedstrijdformat, waarbij je zelf bijhoudt welke routes je hebt geklommen. Iedereen mag alle routes gedurende de hele wedstrijddag proberen, het aantal pogingen doet er niet toe. Voorwaarde is wel dat je bovenkomt. Per geklommen route krijg je een vast aantal punten. Afhankelijk van je klimniveau wordt hier nog een handicap over berekend. Op die manier is het voor iedereen mogelijk, om een podiumplaats te bemachtigen.

POSTERVoor de einduitslag tellen je 3 hoogst gewaardeerde routes. Alle routes en bijbehorende info staan op een uitgebreide topo, die je bij binnenkomst krijgt uitgedeeld samen met een wedstrijdshirt. Extra punten zijn te behalen in de onderdelen speed en boulderen. Aan het einde van het evenement worden de winnaars bekend gemaakt. Extra prijzen zijn te verdienen in de categorieën speed en distance.

De inschrijving voor dit evenement start op 1 februari 2014 na afloop van DUST en is alleen voor leden van klimvereniging Friends and Nuts.

De Friends and Nuts Clubkampioenschappen 2014 worden mede mogelijk gemaakt door I-Vy Climbing SittardLa Vita Sana Healthclub, de NKBV en Bever.